Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit

Onze kwaliteit wordt gewaarborgd in de ISO 9001:2015 certificering. Neem contact met ons op om dit certificaat op te vragen. De internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. We tonen hiermee aan dat we zeggen wat we doen, doen wat we zeggen en het ook kunnen bewijzen.

Ook het lidmaatschap van NLIngenieurs, de Nederlandse branchevereniging van advies-, management- en ingenieursbureaus, draagt bij aan onze kwaliteitsborging. Voorwaarde van het lidmaatschap is dat wij onze opdrachtgevers met kwalitatief hoogwaardig en objectief advies van dienst zijn.

Volantis voert alle opdrachten uit overeenkomstig DNR2011. Dit is een standaardregeling voor het afsluiten van overeenkomsten tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers op het gebied van ontwerp, advies en management in de bouw.

Volantis beschikt tevens over veel verschillende vakinhoudelijke certificeringen zoals EPA-U, GPR, BREEAM-NL.  Voor onze Asset Information Management oplossingen maakt Volantis onder andere gebruik van BlueCielo ECM Solutions. Wij zijn certified BlueCielo specialist en beschikken over de Gold Partner status.

Contact

  • The Netherlands