Over Volantis

Over Volantis

Volantis – Consultancy | Design | Engineering

Wie zijn we

Ingenieurs- en consultancygroep Volantis toont initiatief en betrokkenheid. We zijn graag spraakmakend, gedreven, excellent en vol passie voor klant, techniek en natuur.

Volantis stelt zich constructief-kritisch op en onderzoekt alle mogelijkheden, ook buiten de eigen expertisegebieden. Noem ons eigenwijs: we wachten niet af, zijn proactief. Onze creativiteit leidt tot originele en effectieve oplossingen voor uw vraagstukken.

Wat doen we

Volantis creëert, realiseert, transformeert en beheert (productie)middelen, gebouwen en omgevingen. Dat doen we in de sectoren bouw, industrie en infra, en in de specifieke markten energie en informatica. Onze dienstverlening bestaat uit onderzoek, ontwikkeling, ontwerp, engineering, consultancy, realisatiebegeleiding, beheer en management. Steeds ligt de focus op innovatie, duurzaamheid, comfort en lifetime performance.

Waarom Volantis

Volantis verrast en inspireert met slimme toepassingen. Wij laten mensen beter en comfortabeler werken, produceren, zorgen, leren, wonen en recreëren. We dragen aantoonbaar bij aan het succes van onze klanten en een duurzame wereld. Last but not least: onze brede kennis is ingebed in een compacte organisatie waardoor we snel en flexibel op elke uitdaging kunnen inspelen.

Historie

Volantis is ontstaan uit de samenvoeging van ingenieursbureau Hollman Adviseurs uit Venlo en Tema Ingenieurs uit Maastricht. Sinds 2006 opererend onder de naam Volantis.

Contact

  • The Netherlands