Business Unit Manager Information Architects

Business Unit Manager Information Architects

Als Business Unit Manager Information Architect ben je het aanspreekt voor in- en externe informatievraagstukken. Je bent iemand die commerciële kansen ziet, pakt en bewaakt. Je bent een vast onderdeel van het managementteam en Volantis daagt je uit om de vrijheid en ondernemende kwaliteit die je hebt om te zetten in nieuwe productideeën.

Volantis investeert volop in de Business Unit Information Architects en deze afdeling is een belangrijke pijler voor de toekomstige groei. Door de interne multidisciplinaire expertise heeft je team een goed beeld van de gebruikersvraag. De combinatie van zowel bedrijfskundige als vakinhoudelijke IT kennis zorgen ervoor dat Volantis de klant optimaal ontzorgt. Kortom Volantis Information Architecture is toonaangevend op het gebied van information management en asset lifecycle information management.
We denken proactief mee in oplossingen, dit alles met het oog op kostenbesparing, efficiency, Wij krijgen GRIP op informatie. Het is een generalistische rol, waarbij de volgende kerngebieden aan bod komen: Engineering Data Management, Engineering Project Management, Maintenance- en Asset Lifecycle Information Management en Building Information Management (BIM).

Iedere dag is anders en ieder project is uniek, een greep uit je takenpakket:

  • De strategie, visie en missie van jouw business unit verder vorm geven en implementeren.
  • Jij bent de oren en ogen van de markt en weet businesskansen om te zetten in multidisciplinaire opdrachten.
  • Het initiëren en doorvoeren van procesverbeteringen.
  • Het analyseren en definiëren van informatiebehoeften van onze klanten.
  • Op een coachende en inspirerende wijze je collega’s ontwikkelen en motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Kortom een afwisselende rol waar je actief bezig bent met technisch, projectmatige en sociale aspecten. Binnen Volantis geven we veel vrijheid en jij deelt op basis van aangereikte prioriteiten je eigen activiteiten in.

Onze nieuwe collega
Krachtig en inspirerend zijn woorden die bij je passen. Je voelt je thuis in een mensgerichte en professionele cultuur. De doelen zijn helder, de weg ernaartoe vul jij in waar het van belang is dat je resultaatgericht en planmatig werkt. De kansen van het werken in  multidisciplinaire teams weet jij op een sensitieve manier te vertalen samen met je collega’s.

De Business Unit Manager Information Architect beschikt over:

  • Een academisch werk-en denkniveau, bij voorkeur richting Bedrijfskunde, Informatica, Information Services of Data Science.
  • Meer dan 7 jaar ervaring in een business development functie in een technische omgeving.
  • Kennis van asset lifecycle information management en 2D en 3D informatiestromen.
  • De ervaring in de ontwikkeling van softwareoplossingen om verschillende softwareplatforms slim te combineren en klanten te adviseren.
  • Ervaring met het leiding geven aan een dynamisch team.

Change the perspective, Let’s innovate, Let’s do it different!
Werken bij Volantis betekent werken in een moderne, inspirerende en unieke omgeving. Je 50 collega’s stralen passie en plezier uit, waar onze drie kernwaarden centraal in staan: Onderzoekend, Oorspronkelijk en Ondernemend. Je voelt bij binnenkomst direct de professionaliteit en innovatie van Volantis. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat jouw toekomstige kantoor ons visitekaartje is, dit alles met een duurzaam perspectief. De afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid en hebben we unieke diensten toegevoegd. De groei en innovatie zorgen voor voldoende toekomstperspectief en ontwikkelingsmogelijkheden waar jij als persoon centraal staat.
Uiteraard hoort hier een passend salaris en goede secundaire voorwaarden bij. Buiten leuke, deskundige collega’s, besteden we veel aandacht aan teambuilding en overdracht aan kennis.

Upload je CV als PDF, DOC of DOCX:

Upload je Motivatie als PDF, DOC of DOCX:

Werken bij Volantis

Wij zijn Volantis