Naam stagiaire : Roy Timmers
Onderwijsinstelling : Fontys Hogeschool Eindhoven
Opleiding : Werktuigbouwkunde
Waarom Volantis :

Voor mijn afstuderen wilde ik tijdens mijn afstudeerstage zoveel mogelijk leren over installatietechniek, omdat ik van mening ben dat tijdens de opleiding weinig inhoudelijke colleges worden gegeven over duurzame installaties. De afstudeerstage die Volantis aanbood gaf mij de kans om veel te leren over installatietechniek in deze periode.

Stageopdracht

:

Een Volantis Dashboard maken. Installaties dienen gecontroleerd te worden door handmatige berekeningen. Deze berekeningen vergen veel tijd en energie. Volantis wilde dit graag automatiseren en dat is hetgeen wat ik gedaan.

Ervaring bij Volantis

:

Mijn ervaring bij Volantis is dat het een informeel bedrijf is. Je kan zelf je uren inplannen en als je op het eind van de dag je werk en uren kan verantwoorden, is er niks aan de hand.

Leukste moment
bij Volantis

:

Persoonlijk kan ik een goed georganiseerde barbecue altijd zeer waarderen. Naast het eten, moet de kok er ook degelijk uit zien. Zo was Eric tijdens de barbecue bij de opening van de nieuwe vestiging in Eindhoven in zijn goede pak hamburgers aan het bakken.