Naam stagiaire : Kjell & Mark
Onderwijsinstelling : Gilde Opleidingen Venlo
Opleiding : Mechatronica (Middenkader technische engineering)
Waarom Volantis : Kjell
Ik heb gekozen voor Volantis omdat ik graag wilde leren tekenen, met name de programma’s van Autodesk wekte mijn interesse.
Mark
Ik was opzoek naar en stage waarbij ik met verschillende tekenprogramma’s mocht werken. Via een studiegenoot hoorde ik positieve verhalen over de programma’s waar Volantis mee werkt en deze klik was er direct.
Stageopdracht :

Wij onderzoeken de mogelijkheden van BIM binnen Revit. Wij zullen gedurende onze stage gaan uitzoeken hoe je efficiënt in Revit kunt rekenen en daarbij een goede duidelijke schedule aanmaakt. In deze schedule zullen zoveel mogelijk gegevens en berekeningen getoond worden die in het 3D model zitten en relevant zijn voor een project.

In dit project zal veel worden gerekend met formules in Revit. In Revit wordt gerekend met de boolean methode. Hierbij zullen wij veel met IF, OR, AND en NOT gaan programmeren.

 

Ervaringen Volantis Onze ervaringen bij Volantis zijn erg goed! De collega’s zijn enthousiast en denken graag met je mee! Zij hebben een goede kennis van hun vakgebied. Hierdoor kunnen zij je goed begeleiden bij je opdrachten!
Het leukste Volantis moment De werkdagen bij Volantis vliegen voorbij, mede door de leuke en prettige werkomgeving. Het kantoor straalt van alle kanten. De collega’s zijn enthousiast en maken tijd voor je wanneer je vragen hebt. We hebben veel plezier en leren volop.