Naam stagiaire : Suzan van den Winkel
Onderwijsinstelling : HAN te Arnhem
Opleiding : HBO Bouwkunde
Stageopdracht : Mijn afstudeeronderzoek heeft zich gericht op de regelgeving van ‘robuuste’ constructies.
Ervaring bij Volantis : Ik heb afgelopen jaar bij Volantis mijn studie HBO Bouwkunde aan de HAN te Arnhem afgerond. Mijn afstudeeronderzoek richtte zich op de regelgeving van ‘robuuste’ constructies. Mijn begeleider van Volantis – Thore Carsten – heeft Rick en mij hierin succesvol begeleid. Nu, na het afronden van mijn bachelor, ben ik op het punt dat ik mij graag verder wil ontwikkelen. Ik ben momenteel bezig met mijn pre-master Structural Design aan de Technische Universiteit in Eindhoven. In april hoop ik de twee laatste tentamens hiervan te halen zodat ik in september mag beginnen aan de voltijd master. In de tussentijd zal ik me als werkstudent bij Volantis bezighouden met constructieve klusjes en hoop ik het percentage vrouwen enigszins levend houden bij het team van Building & Structures.