Jubileum Volantis

Jubileum Volantis

Let’s innovate, let’s do it better!

Op 1 mei 2017 is het zover. Onze ingenieurs- en consultancygroep bestaat dan precies 65 jaar. Alle reden om even bij stil te staan. Maar niet te lang, want Volantis kijkt liever vooruit.

Volantis is een afgeleide van het sterrenbeeld Pisces Volans ofwel ‘Vliegende Vis’. Deze naam doen wij graag eer aan. Door buiten de gebaande paden te denken en onze opdrachtgevers blijvend te verrassen met betere, slimmere, efficiëntere en effectievere oplossingen dan het voor de hand liggende.  

Stilstand is in onze ogen achteruitgang. Ons motto is “Let’s innovate, let’s do it better”. Dit doen wij door voortdurend perspectieven te verleggen en flexibel in te spelen op uw wensen. 

Om dit kracht bij te zetten, hebben wij onze huisstijl en website vernieuwd. Met de nieuwe pay-off, passend bij ons innovatieve karakter: Change the perspective!    

Uiteraard zijn wij trots op de kennis en ervaring die wij in de afgelopen 65 jaar hebben opgebouwd. Op onze vernieuwde website delen we dit graag aan de hand van gerealiseerde projecten. Omdat zien, doet geloven. 

De Engelse schrijver Oscar Wilde zei ooit: ‘Men moet altijd een tikje onwaarschijnlijk zijn.’ Dat slaat, in de meest positieve zin, op Volantis. Wij zijn klaar voor morgen, voor de uitdaging om ook dan een aantoonbare bijdrage te leveren aan uw succes en aan een duurzame wereld.  

3 Reacties

 1. Eric Thissen

  Hartelijk gefeliciteerd met jullie jubileum, maar ook met jullie mooie nieuwe huisstijl en website.

  Antwoord
 2. Loes ketels-holla

  Al 65 jaar!!!!
  Zelf heb ik ook ruim 12 jaar met veel plezier bij hollman / volantis mogen werken
  Proficiat en dat er nog vele mooie jaren mogen volgen!!

  Antwoord
 3. Peter Litjens

  Van harte gefeliciteerd met het 65 jarige bestaan!!
  En dat je altijd “jong” mag blijven!!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

 • The Netherlands