Junior multidisciplinair projectmanager “Building&Structures”

Junior multidisciplinair projectmanager “Building&Structures”

Junior multidisciplinair projectmanager “Building&Structures”

Voor onze vestiging in Venlo zoeken wij een enthousiaste junior multidisciplinair projectmanager met kennis over het beheersen van projecten en met een sterke affiniteit voor techniek. Ons team is enthousiast, jong en divers.

Als junior multidisciplinair projectmanager ben je verantwoordelijk om jouw projecten te beheersen op tijd en budget en conform afgesproken kwaliteit op te leveren. Je hebt frequent contact met de klant en je vertaald de klantvraag naar een team met adviseurs en engineers van verschillende disciplines om tot de beste integrale oplossing voor de klant te komen. Vervolgens werk je met jouw team de oplossing uit om tot een functionerend integraal ontwerp te komen. Jouw team bestaat uit technische adviseurs en engineers met een HBO/WO achtergrond.

Omdat ons team compact is, zul je flexibel, pro-actief en ondernemend moeten zijn en zeker niet bang zijn om zo nu en dan een uitdaging aan te gaan. Daarbij is de begeleiding intensief en kun je altijd sparren met ervaren collega’s.

De projecten waar je sturing aan gaat geven zijn divers in omvang en problematiek. Denk bijvoorbeeld aan een kleine aanpassing aan de ingang van een gebouw tot een volledige nieuwbouw van een complex gebouw.

Jouw belangrijkste taken zijn:

 • Het vertalen van een probleem van de klant in een concrete vraagstelling richting het team;
 • Het begeleiden van het ontwerpproces om tot de meest optimale integrale oplossing voor de klant te komen;
 • Aansturen van het Volantis team met (technisch) specialisten op HBO/WO niveau en samenwerken met externe partners;
 • Meedenken over onderhoud van gebouwen en het opstellen van onderhoudsplannen;
 • Uitvoeren van interne en externe acquisitie;
 • Beheersen van planning, budget en kwaliteit van ontwerp- en uitvoeringsprocessen.

Wat vragen wij van jou?

Je bent een energiek en enthousiast persoon die graag het voortouw neemt in zowel interne- als externe multidisciplinaire projectteams. Je bent resultaat gericht met een focus up planmatig werken, budgetteren en sturing op basis van een voor iedereen duidelijk werkpakket. Het kan zijn dat jouw project elders in het land is en dat je een periode meer reistijd hebt.

Je beschikt over:

 • HBO+/Academisch technisch werk- en denkniveau, bij voorkeur TU Delft Civiele Techniek of Bouwkunde.
 • Je mag een schoolverlater zijn. Mocht je al enige ervaring hebben opgedaan bij bijvoorbeeld een aannemersbedrijf, dan is dat zeker een pluspunt.
 • Enige ervaring hebben opgedaan met integraal ontwerpen in BIM en enthousiasme hebben om je hierin verder te verdiepen.
 • Interesse hebben in andere vakgebieden zoals installaties, bouwfysica en architectuur.
 • Veel enthousiasme en zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en afwisselende baan in een inspirerende werkomgeving bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Uiteraard hoort hier een passend salaris en goede secundaire voorwaarden bij. Ook zijn er ruime mogelijkheden voor opleidingen & trainingen.

Waar ga je werken?

Volantis is compact georganiseerd en speelt snel en flexibel in op elke uitdaging. Onze expertise is verdeeld over vijf Business Units. Deze units worden aangestuurd door leden van het Management Team, die een groot deel van hun tijd inhoudelijk meewerken aan projecten. We zijn een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau en zijn met name werkzaam in de industrie, zorg en leassure.

Missie van Volantis: Volantis inspireert en stimuleert het succesvol ontwikkelen, realiseren, transformeren en managen van processen, gebouwen en omgevingen. Dat doen wij in elke fase van de levenscyclus van (bedrijfs)gebouwen en productiemiddelen: vanaf ontwikkeling tot realisatie en onderhoud.

Wij blinken uit om mensen beter en comfortabel te laten werken, wonen en genieten. Dit doen we met liefde voor ons vak en een duurzame wereld.

We zijn ondernemend en werken met innovatieve passie om iedereen te blijven verwonderen.

Onze kernwaarden zijn Onderzoekend, Oorspronkelijk en Ondernemend

‘Change the perspective’, oftewel anders denken, beter doen, is ons motto. Wij zijn creatief en durven gebaande paden te verlaten om te innoveren en daarmee te komen tot betere, slimmere, efficiëntere, effectievere en duurzamere oplossingen. Let’s innovate, let’s do it better!

Meer informatie?

Enthousiast geworden? Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Luc Stoot, Business Unit Manager van Volantis Building & Structures (telefoon: 06-46283159, e-mail l.stoot@volantis.nl). Je mag Luc ook rechtstreeks jouw CV met een motivatiebrief e-mailen.

Upload je CV als PDF, DOC of DOCX:

Upload je Motivatie als PDF, DOC of DOCX:

Werken bij Volantis

Wij zijn Volantis