BenW Architecten

BenW Architecten

BenW Architecten

Al bijna 70 jaar zijn wij, Volantis een ingenieurs-en consultancy groep. De afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid naar circa 70 medewerkers en hebben volop geïnvesteerd in een multidisciplinaire organisatie. Om nog meer toegevoegde waarde te leveren en sterker te innoveren bundelen we onze krachten met BenW architecten. We zijn ervan overtuigd dat we met deze verbreding van diensten onze gewaardeerde opdrachtgevers nog beter van dienst kunnen zijn. Wij zijn daarom trots om te kunnen melden dat we per 1 november jl. een duurzame samenwerking zijn aangegaan met BenW architecten BV in Soerendonk.

Vanaf nu kunnen wij vanuit één huis onze opdrachtgevers advies-, ontwerp- en managementwerkzaamheden aanbieden op alle facetten die de projecten impliceren. Naast installaties, energiesystemen, duurzaamheid (C2C, Breeam, GPR), milieu, akoestiek, omgevingsvergunningen, brandveiligheid, IT consultancy, constructie, als vanouds, nu ook op het vlak van architectuur en bouw- en huisvestingsmanagement. BenW is al jaren een ervaren partner, denkers en bouwers: https://www.benw-architecten.nl/

Vanaf 1 november 2019 staat Joep Wielders samen met Jan Houwen en Bert Schepers van Volantis aan het roer van BenW architecten en blijven Jan Houwen en Bert Schepers bestuurders van de Volantis Groep waar BenW Architecten onderdeel van gaat uit maken.

Wij zijn nu nog completer en sterker dan ooit, onderscheidend en uniek en zullen met passie en persoonlijke betrokkenheid als Total Designers en Engineers met onze opdrachtgevers samenwerken aan succes in al hun bouw- en projectinitiatieven!

Benieuwd wat onze multidisciplinaire aanpak voor uw organisatie kan betekenen? We komen graag langs om dit met u te bespreken!

Contact

  • The Netherlands