BIM Services Christelijke Hogeschool Ede

BIM Services Christelijke Hogeschool Ede

Uitgangspunten:

Ten behoeve van de herhuisvesting van de Christelijke Hogeschool Ede, dat door Klaassen Bouwgroep als één totaalproject is aangenomen, is Klaassen gevraagd het complete gebouw inclusief technische installaties as built aan te leveren in een Bouw Informatie Model (BIM).

Diensten Volantis:

Volantis heeft op basis van de werktekeningen van de werktuigbouwkundige en elektrotechnische aannemer de technische installaties op LOD400 niveau gemodelleerd in een 3D model. De installatiecomponenten zijn naast de driedimensionale positionering voorzien van alfanumerieke informatie ten aanzien van fabricaat, type en assembly code. Zodoende is het model ook geschikt gemaakt voor het uitvoeren van beheer en onderhoud middels aan Revit gekoppelde software.

Resultaat:

3D Bouw Informatie Model.

Project

  • BIM Services 
  • Christelijke Hogeschool Ede

Sector

  • Onderwijs

Opdrachtgever

  • Klaassen Groep
Volantis Systems & Energy
Ivo Blezer

Ivo Blezer

Senior Adviseur / Manager Systems & Energy

i.blezer@volantis.nl
+31 (0)6 11 70 75 03
+31 (0)77 400 55 15

Systems & Energy

Vanuit de Business Unit Systems & Energy zoeken wij naar systemen die niet alleen comfort, veiligheid en gezondheid bevorderen, maar ook zorgen voor een positieve footprint op de omgeving en het milieu. Systems & Energy is expertpartner voor zowel conceptueel ontwerp (VO), definitief ontwerp (DO) als uitvoering (voorbereiding en installatie) en beheer en management. Met de focus op Industrie, Zorg, Onderwijs en Overheid.

Contact

  • The Netherlands
Share This