C2C Sportzaal Zuid – Venlo

C2C Sportzaal Zuid – Venlo

Uitgangspunten:

In Venlo zuid is een toenemende behoefte aan m2 voor het sportonderwijs van met name het basisonderwijs en speciaal onderwijs. Om aan deze behoefte te kunnen voldoen dient een aantal bestaande accommodaties te worden verbeterd en moet er extra m2 worden gerealiseerd. De bestaande gymzaal aan de Pastoor op Heijsstraat is afgeschreven en wordt daarom vervangen door een nieuwe sportzaal waardoor tevens meer capaciteit en mogelijkheden ontstaan voor het sporten van zowel scholen als verenigingen in de wijk. Het doel is het realiseren van een gezonde, prettige, plezierige leer- en sportomgeving, ontworpen en gerealiseerd vanuit de Cradle to Cradle benadering.

Diensten Volantis:

Het installatietechnisch ontwerpen van elektrotechnische en werktuigbouwkundige werken en technisch uitwerken van de gebouwinstallaties en bouwfysica voor de sportzaal tot contractstukken, bouwtoezicht en directievoering.

Resultaat:

Sportzaal Zuid is uitvoeringsgereed conform planning en doelstelling. Hierbij is de C2C-ambitie maximaal gerealiseerd binnen de gestelde financiële kaders met de focus op schone energie, materialen en gezondheid.

Zie ook:

Project

  • Maatwerk installaties, duurzame energie en bouwfysica
  • C2C sportzaal Zuid te Venlo

Sector

  • Overheid

Opdrachtgever

  • Gemeente Venlo
Volantis Systems & Energy
Ivo Blezer

Ivo Blezer

Senior Adviseur / Manager Systems & Energy

i.blezer@volantis.nl
+31 (0)6 11 70 75 03
+31 (0)77 400 55 15

Systems & Energy

Vanuit de Business Unit Systems & Energy zoeken wij naar systemen die niet alleen comfort, veiligheid en gezondheid bevorderen, maar ook zorgen voor een positieve footprint op de omgeving en het milieu. Systems & Energy is expertpartner voor zowel conceptueel ontwerp (VO), definitief ontwerp (DO) als uitvoering (voorbereiding en installatie) en beheer en management. Met de focus op Industrie, Zorg, Onderwijs en Overheid.

Contact

  • The Netherlands
Share This