Projectmanager

Projectmanager

Projectmanager

Voor ons gedreven groeiende team in Geleen, gevestigd op Brightlands Chemelot Campus, zijn wij op zoek naar een ervaren Projectmanager met gedegen technische kennis en uitgebreide ervaring met ontwerpen.

De juiste beslissingen op het juiste moment nemen in een project zijn cruciaal. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent vanaf het allereerste begin betrokken, stelt projectplannen, resource planningen en voortgangsrapportages op en initieert eventuele bijsturingsacties. Naast het projectmanagement stuk ben jij zelf de kennispartner en weet jij met jouw jarenlange ervaring en vakkennis goed om te gaan met technische complexe projecten. Jij bent de regisseur en weet de behoeften van klant te vertalen in een multidisciplinaire aanpak. Je werkt nauw samen met onze collega Martijn, de vestigingsmanager die Volantis op de kaart zet bij de vele voornamelijk industriële (potentiële) relaties in Limburg.

Volantis werkt multidisciplinair en is actief in diverse sectoren, van attractieparken en industrie tot verzorgingstehuizen. Jouw collega’s zijn specialist, op het gebied van installaties, energiesystemen, duurzaamheid (C2C, Breeam, GPR), akoestiek, omgevingsvergunningen, brandveiligheid, IT consultancy, constructie, architectuur en bouwmanagement.

Onze nieuwe collega
Je bent een ervaren projectleider, die graag het voortouw neemt in zowel monodisciplinaire als multidisciplinaire projectteams. Je krijgt energie om samen met een projectteam resultaten te behalen met een focus op planmatig werken, budgetteren en sturing op basis van een voor iedereen duidelijk werkpakket. Zonder grip op de voortgang en de kwaliteit te verliezen, weet je het overzicht te bewaken op inhoudelijke zaken. Met je technische achtergrond weet jij samen met een enthousiast team van modelleurs, constructeurs, architecten en bouwfysica adviseurs te werken aan het ontwerpen en beheren van gebouwen, fabrieken, cleanrooms en laboratoria.

Je bent eerlijk, nieuwsgierig, verrassend en weet respect te tonen in alles wat je doet. Buiten je persoonlijkheid zijn onderstaande functie-eisen gewenst:

 • Tenminste vijf jaar aantoonbare ervaring met het leiden van projecten;
 • HBO/Academisch werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur ervaring in de installatietechniek of het enthousiasme om je hierin te verdiepen;
 • Jij hebt inzicht in de trends en marktontwikkelingen;
 • Je bent woonachtig in de omgeving Venlo-Geleen en bereid om hier je netwerk verder uit te breiden.

Bij Volantis zijn de communicatielijnen kort en krijg je veel vrijheid, jij bent de regisseur over je eigen carrière.

Change the perspective, Let’s innovate, Let’s do it different! 

Werken bij Volantis betekent werken in een moderne, inspirerende en unieke omgeving. Je 70 collega’s stralen passie en plezier uit, waar onze drie kernwaarden centraal in staan: Onderzoekend, Oorspronkelijk en Ondernemend. Je voelt bij binnenkomst direct de professionaliteit en innovatie van Volantis. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat we recentelijk uitgeroepen zijn tot de aantrekkelijkste werkgever van Noord-Limburg! De afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid en hebben we unieke diensten toegevoegd. De groei en innovatie zorgen voor voldoende toekomstperspectief en ontwikkelingsmogelijkheden waar jij als persoon centraal staat.

Uiteraard hoort hier een passend salaris en goede secundaire voorwaarden bij. Buiten leuke, deskundige collega’s, besteden we veel aandacht aan teambuilding en overdracht aan kennis.

Meer informatie?
Mocht je nog twijfelen of heb je vragen wat deze functie en het werken bij de aantrekkelijkste werkgever zo uniek maakt? Neem dan gerust contact op met Maud Willems, 06-51565757, e-mail m.willems@volantis.nl. Je mag Maud ook rechtstreeks jouw CV mailen.

  Upload je CV als PDF, DOC of DOCX:

  Werken bij Volantis

  Maud Willems

  HR manager

  m.willems@volantis.nl
  +31 0651565757

  Wij zijn Volantis

  Contact

  • The Netherlands