Senior projectleider Beheer en Onderhoud – Installatietechniek

Senior projectleider Beheer en Onderhoud – Installatietechniek

Senior projectleider Beheer en Onderhoud – Installatietechniek

Bij Volantis beheren we anders. Wil je weten hoe? Kom dan op gesprek!

Onze afdeling Systems & Energy in Eindhoven zoekt per direct een Projectleider Beheer en Onderhoud – Installatietechniek. Bij Systems & Energy denken we vanuit de behoefte en het belang van de klant. De klantrelatie wordt door onze kwaliteit van dienstverlening en betrouwbaarheid uitgebreid tot een duurzame partnerrelatie.

Wij zoeken iemand die vanuit dat perspectief denkt en werkt, op een zakelijke, nuchtere wijze. Een Senior projectleider, die in teamverband projecten uitvoert, aanstuurt en de kaders van budget en planning opstelt en bewaakt. En eindverantwoordelijkheid neemt om opdrachtgevers naar tevredenheid de juiste dienstverlening te bieden. Iemand die door nauwe samenwerking in teamverband kennis kan vergaren en delen. En, last but not least, iemand die goed kan samenwerken in een enthousiast en gedreven team van collega’s waarbij kennisdeling, kwaliteit en initiatief hoog in het vaandel staan.

Hierbij past het volgende profiel:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau (HIT-opleiding/WO of gelijkwaardig).
 • Je hebt ruime werkervaring en wordt intern en extern benaderd vanwege je deskundigheid.
 • Je hebt affiniteit met contractbeheer/-management.
 • Je hebt ervaring met conditiemetingen NEN2767 en opstellen/adviseren bij meerjaren onderhoudsplannen en ramingen.

Persoonlijke eigenschappen:

Servicegerichte instelling met hoge kwaliteitsambitie, overtuigingskracht, zelfstandig, en resultaatgericht. Je weet opdrachtgevers aan je te binden, werkt planmatig en bent daarin een voorbeeld voor anderen.

Diensten Volantis Services

Onze klanten hebben behoefte aan volledige ontzorging op het gebied van kennis van wet- en regelgeving, onderbouwing van lange termijn keuzes en expertise op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid. Volantis zorgt ervoor dat er ècht preventief onderhoud wordt gepleegd in plaats van reactief correctief onderhoud. Door onze eigen kracht en die van de onderhoudspartijen te kennen en te erkennen, komen wij tot een optimale taakverdeling en samenwerking.

Hier horen de volgende diensten bij:

 • Het (laten) uitvoeren van nul- en conditiemetingen om de status van de installaties vast te stellen.
 • Onderbouwing van keuzes voor de korte, middellange en lange termijn bij vervangingen, renovaties of bij noodzakelijke aanpassingen.
 • Het samen met de opdrachtgever opstellen van passende onderhoudscontracten (meestal een combinatie van activiteitencontract en resultaatgericht contract).
 • Het samen met de opdrachtgever invullen/bijstellen van de meerjarenonderhoudsbegroting en de -planning.
 • Bewaken en beheersen van onderhoudsactiviteiten en daaraan verbonden facturatie.
 • Het analyseren van klachten en storingen om te komen tot lange termijn oplossingen om klachten en storingen te verminderen cq. te voorkomen.
 • Het verlagen van het energieverbruik, waarbij ook de ervaring van de gebruiker wordt gemonitord (energiebesparing mag niet leiden tot klachten).
 • Begeleiding realisaties door inzet kwaliteitsinspecteurs en commissioning.
 • Contractbeheer van onderhouds- en servicecontracten.
 • Monitoren en optimaliseren van installaties (dit kan via gebouwbeheersystemen zijn, maar ook door periodieke inspecties/acties ter plaatse).

Wat mag jij verwachten?

 • Een uitdagende baan.
 • Een inspirerende en creatieve werkomgeving.
 • Behulpzame, kundige, creatieve en innovatieve collega’s.
 • Ondersteuning en begeleiding van je persoonlijke ontwikkeling.

Volantis beschikt over uitstekende tools en relevante software waarmee we aan de rapportage van al onze inspecties, metingen en commissioningswerkzaamheden invulling kunnen geven. Tevens staat een breed arsenaal aan meetapparatuur tot onze beschikking om bijvoorbeeld installaties door te meten, te loggen en thermografisch te onderzoeken.

Arbeidsvoorwaarden

Volantis biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, die worden afgestemd op het profiel van de kandidaat. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder andere 29 vrije dagen, flexibele werktijden en ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Het betreft een fulltime dienstverband. Standplaats voor deze functie is Eindhoven.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je telefonisch (077-3515551) of per e-mail contact opnemen met Ivo Blezer, Business Unit Manager van Volantis Systems & Energy of stuur direct jouw CV met een motivatiebrief naar: i.blezer@volantis.nl.