Senior Constructeur “Building & Structures”

Senior Constructeur “Building & Structures”

Senior Constructeur “Building&Structures”

Voor ons gedreven team zijn wij op zoek naar een senior constructeur met gedegen technische kennis en uitgebreide ervaring met ontwerpen. Jouw toekomstige collega’s zijn enthousiaste teamplayers en blinken uit in hun vak.
Als senior constructeur ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en berekenen van constructies van gebouwen en kleine civiele kunstwerken. Tevens geef je binnen jouw projecten leiding aan een team van modelleurs, constructeurs, en adviseurs op HBO- en WO(+)-niveau. Je deelt graag jouw kennis met de andere constructeurs en voert het nodige overleg op inhoud met opdrachtgevers.

Iedere dag is anders en ieder project is uniek, een greep uit je takenpakket:

 • Het ontwerpen van (specialistische) constructies (2D en 3D) en het vervaardigen van ontwerpberekeningen voor alle voorkomende constructies in beton, staal, hout en mogelijk nieuwe materialen.
 • Je bent een adviseur met specialistische kennis op het gebied van constructies in beton, staal en grondmechanica.
 • Begeleiden en controleren van reken- en tekenwerk van jouw teamleden.
 • Vanuit een technisch en budgettair oogpunt aansturen en bewaken dat ontwerp- en uitvoeringsprocessen en activiteiten volgens de vastgestelde uitgangspunten verlopen.
 • Jij toetst de ontwerpen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid met je collega’s. Volantis werkt in multidisciplinaire teams.
 • Je bent het aanspreekpunt voor de projectleider met betrekking tot de inhoudelijke civiele component binnen de projecten.

Onze nieuwe collega
Je bent een ervaren constructeur, die energie krijgt van het ontwerpen en berekenen van constructies van gebouwen en kleine civiele constructies. Je hebt een focus op planmatig werken, budgetteren en sturing op basis van een voor iedereen duidelijk werkpakket.
Daarnaast ben je eerlijk, nieuwsgierig, verrassend en weet respect te tonen in alles wat je doet. Buiten je persoonlijkheid zijn onderstaande functie-eisen gewenst.

 • Tenminste 7 jaar aantoonbare ervaring als “constructeur” dus met het berekenen van constructies, bij voorkeur in de industrie;
 • HBO/Academisch werk- en denkniveau;
 • Je wilt je verdiepen in de ontwerp-, reken- en modelleer systemen.
 • Jij hebt het inzicht in realisatiekosten van constructietypen om een gefundeerde keuze voor de meest economische constructie voor de klant te kunnen maken is wenselijk;
 • Je weet je goed staande te houden in een rol die veel zelfstandigheid en vrijheid geeft, met veel afwisseling in projecten en type opdrachtgevers.

Bij Volantis zijn de communicatielijnen kort en krijg je veel vrijheid, jij bent de regisseur over je eigen carrière.

Change the perspective, Let’s innovatie, Let’s do it different!
Werken bij Volantis betekent werken in een moderne, inspirerende en unieke omgeving. Je 70 collega’s stralen passie en plezier uit, waar onze drie kernwaarden centraal in staan: Onderzoekend, Oorspronkelijk en Ondernemend. Je voelt bij binnenkomst direct de professionaliteit en innovatie van Volantis. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat jouw toekomstige kantoor ons visitekaartje is, dit alles met een duurzaam perspectief. De afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid en hebben we unieke diensten toegevoegd. De groei en innovatie zorgen voor voldoende toekomstperspectief en ontwikkelingsmogelijkheden waar jij als persoon centraal staat.

Uiteraard hoort hier een passend salaris en goede secundaire voorwaarden bij. Buiten leuke, deskundige collega’s, besteden we veel aandacht aan teambuilding en overdracht aan kennis.

Meer informatie
Heb jij interesse en wil je aan het werk binnen ons team? Stuur dan direct je CV naar: m.willems@volantis.nl

Upload je CV als PDF, DOC of DOCX:

Upload je Motivatie als PDF, DOC of DOCX:

Werken bij Volantis

Wij zijn Volantis

Contact

 • The Netherlands