Senior Projectmanager “Building & Structures”

Senior Projectmanager “Building & Structures”

Senior Projectmanager “Building & Structures”
Voor ons gedreven team zijn wij op zoek naar een senior constructeur met gedegen technische kennis en uitgebreide ervaring met ontwerpen. Jouw toekomstige collega’s zijn teamplayers enthousiast en blinken uit in hun vak.
Als senior projectmanager ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en berekenen van constructies van gebouwen en kleine civiele kunstwerken. Tevens geef je binnen jouw projecten leiding aan een team van modelleurs, constructeurs, en adviseurs op HBO- en WO(+)-niveau. Je deelt graag jouw kennis met de andere constructeurs en voert het nodige overleg op inhoud met opdrachtgevers.

Iedere dag is anders en ieder project is uniek, een greep uit je takenpakket:

  • Het ontwerpen van (specialistische) constructies en het vervaardigen van ontwerp- en uitvoeringsberekeningen voor alle voorkomende constructies in beton, staal, hout en mogelijk nieuwe materialen.
  • Begeleiden en controleren van reken- en tekenwerk van jouw teamleden.
  • Vanuit een technisch en budgettair oogpunt aansturen en bewaken dat ontwerp- en uitvoeringsprocessen en activiteiten volgens de vastgestelde uitgangspunten en kwaliteit verlopen.
  • Je bent verantwoordelijk voor het contact met onze partners over de technische inhoudelijke zaken. Je signaleert en creëert nieuwe mogelijkheden bij onze partners om hen optimaal van dienst te kunnen zijn.

Volantis werkt multidisciplinair en is actief in diverse sectoren, van attractieparken en industrie tot verzorgingstehuizen.

Onze nieuwe collega
Je bent een ervaren projectleider, die graag het voortouw neemt in zowel monodisciplinaire als multidisciplinaire projectteams. Je krijgt energie om resultaten te behalen met een focus op planmatig werken, budgetteren en sturing op basis van een voor iedereen duidelijk werkpakket. Zonder grip op de voortgang en de kwaliteit te verliezen, weet je het overzicht te bewaken op inhoudelijke zaken.
Daarnaast ben je eerlijk, nieuwsgierig, verrassend en weet respect te tonen in alles wat je doet. Buiten je persoonlijkheid zijn onderstaande functie-eisen gewenst.

  • Tenminste vijf jaar aantoonbare ervaring als “projectleider constructief ontwerpen”;
  • HBO/Academisch werk- en denkniveau;
  • Ervaring met ontwerp- en reken systemen en enthousiasme om je hierin te verdiepen;
  • Je hebt voldoende kennis op het gebied van beton en staal om het team te ondersteunen en verder te helpen;
  • Ervaring met aansturen en leiden van een dynamisch projectteam;
  • Jij hebt het inzicht in realisatiekosten van constructietypen om een gefundeerde keuze voor de meest economische constructie voor de klant te kunnen maken is wenselijk.

Bij Volantis zijn de communicatielijnen kort en krijg je veel vrijheid, jij bent de regisseur over je eigen carrière.

Change the perspective, Let’s innovate, Let’s do it different!
Werken bij Volantis betekent werken in een moderne, inspirerende en unieke omgeving. Je 50 collega’s stralen passie en plezier uit, waar onze drie kernwaarden centraal in staan: Onderzoekend, Oorspronkelijk en Ondernemend. Je voelt bij binnenkomst direct de professionaliteit en innovatie van Volantis. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat jouw toekomstige kantoor ons visitekaartje is, dit alles met een duurzaam perspectief. De afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid en hebben we unieke diensten toegevoegd. De groei en innovatie zorgen voor voldoende toekomstperspectief en ontwikkelingsmogelijkheden waar jij als persoon centraal staat.
Uiteraard hoort hier een passend salaris en goede secundaire voorwaarden bij. Buiten leuke, deskundige collega’s, besteden we veel aandacht aan teambuilding en overdracht aan kennis.

Meer informatie?
Mocht je nog twijfelen of heb je vragen wat deze functie en Volantis zo uniek maakt? Neem dan gerust contact op met Luc Stoot, Business Unit Manager van Volantis Building & Structures (telefoon: 06-46283159, e-mail l.stoot@volantis.nl). Je mag Luc ook rechtstreeks jouw CV mailen.

Upload je CV als PDF, DOC of DOCX:

Upload je Motivatie als PDF, DOC of DOCX:

Werken bij Volantis

Wij zijn Volantis