(afstudeer) Stagiair Communicatie | Marketing | Media

(afstudeer) Stagiair Communicatie | Marketing | Media

Communicatie talent gezocht!

Als stagiair(e) bij Volantis zien we je als volwaardig collega, waardoor je extra veel leert. Je krijgt veel vrijheid en we staan open voor al jouw ideeën. Het zelfsturend vermogen is groot en door je proactieve instelling weet je je weg te vinden in onze ondernemende organisatie.
Je gaat samen met Tom van de sales en marketing afdeling aan de slag. Door een klein hecht team ga je veel leren en zie je alle facetten van marketing en communicatie voorbij komen.

Wat ga je doen?
Innovatie staat hoog in het vaandel bij onze kennisorganisatie. Door het ondernemend karakter en de vrijheid om initiatief te tonen zijn er diverse diensten en producten ontwikkeld die bijdragen aan een betere duurzame wereld, veiligheid en efficiëntie in kosten. Het is nu zaak om samen met Volantis een strategie te ontwikkelen om deze initiatieven te vermarkten. Jij gaat met jouw kennis en enthousiasme een communicatieplan opstellen.

Het is een uiteenlopende stage waar je zowel op communicatie als marketing veel kunt leren. Denk hierbij aan het schrijven van nieuwsartikelen, het opzetten van bedrijfsvideo’s, beheren van de website of het organiseren van webinars. Het meest belangrijke is wat jij zelf wilt leren en waar je interesses naar uit gaan. Wij staan open voor vele ideeën.

Wie zijn we?
Volantis is een ingenieurs-en consultancygroep die spraakmakend, gedreven, excellent en vol passie gaat voor klant, techniek en natuur. We creëren, realiseren, transformeren, beheren (productie)middelen, gebouwen en omgevingen. Dat doen we in de sectoren bouw, industrie, infra en in de specifieke markten energie en informatica. Wij laten mensen beter en comfortabeler werken, produceren, zorgen, leren, wonen en recreëren. We dragen aantoonbaar bij aan een duurzame wereld!

Jij bent…

  • Studerend richting bachelor marketing, communicatie of media en zoekt een meewerkstage of afstudeeropdracht.
  • Een enthousiaste teamspeler die proactief te werk gaat.
  • Creatief en praat makkelijk.

Verkozen tot de aantrekkelijkste werkgever van Limburg 2019-2020
Stage lopen bij Volantis Venlo en Eindhoven betekent stage lopen in een leuk team, binnen een professioneel bedrijf, die veel vertrouwen en vrijheid geeft. Er liggen volop projecten, jij bent zelf de regisseur van je werk. Daarnaast is er voldoende tijd en aandacht voor ontspanning, teambuilding en in deze bijzondere tijd borrelen we ook virtueel om toch samen te zijn. Van een pubquiz, tot muziek bingo, wij vinden ontspanning erg belangrijk. Work hard, play hard!

Upload je CV als PDF, DOC of DOCX:

Upload je Motivatie als PDF, DOC of DOCX:

Werken bij Volantis

Wij zijn Volantis

Contact

  • The Netherlands