(afstudeer) Stagiair ICT | Informatica | Bedrijskunde

(afstudeer) Stagiair ICT | Informatica | Bedrijskunde

Wil je vanaf september 2020 stage lopen of ervaring opdoen bij Volantis, een jong, dynamisch en plat bedrijf waar jij veel verantwoordelijkheid krijgt? Wij, Volantis, de aantrekkelijkste werkgever van Limburg zoeken een gedreven en kundige student die de wereld van Volantis wil ontdekken en ons slimmer maakt.

Spreekt het jou aan om systemen te implementeren en optimaliseren? Volantis zit midden in de implementatie van een projectadministratie systeem / CRM pakket die volop mogelijkheden biedt om data en applicaties te koppelen en Power BI en Business Intelligence verder te integreren.

We staan open voor jouw kennis en kunde. Je komt te werken op onze Information Architect afdeling die een breed pallet aan werkzaamheden biedt. Een greep uit je taken.

  • Je gaat de behoeften van data achterhalen in de praktijk en richt deze verder in.
  • Je bouwt dashbords in Power BI op het gebied van finance, projecten en management.
  • Je voert onder toezicht eenvoudige wijzigingen – en software installaties uit.
  • Het signaleren en loggen van structurele problemen en foutmeldingen.
  • Ondersteuning bieden in de communicatie, projectbegeleiding en voorbereidingen van wijzigingen.

Je hebt dus veel intern en extern contact met je collega’s van onze 3 vestigingen. Samenvattend zorg je in deze rol dat Volantis beter functioneert door het inzetten van slimme ICT-toepassingen. Je slaat de brug tussen het management en de gebruikers aan de ene kant en technici en beheerder aan de andere kant.

Je opleiding en karakter.
Je studeert in de richting van ICT, Informatica, Bedrijfskunde, Bestuurlijke Informatiekunde of ICT & Business en bent op zoek naar of een stage of voor het 3e jaar of een afstudeerstage. We nodigen ook werkstudenten uit die hun studie willen combineren met praktijkervaring. Je bent iemand die houdt van vrijheid, niet bang is om in gesprek te gaan met collega’s en zelfstandig te werk kan gaan.

Stage lopen bij Volantis Venlo betekent stage lopen in een leuk team, binnen een professioneel bedrijf, die veel vertrouwen en vrijheid geeft. Er liggen volop projecten, jij bent zelf de regisseur van je werk. Daarnaast is er voldoende tijd en aandacht voor ontspanning, teambuilding en in deze bijzondere tijd borrelen we ook virtueel om toch samen te zijn. Van een pubquiz, tot muziek bingo, wij vinden ontspanning erg belangrijk. Work hard, play hard!

Upload je CV als PDF, DOC of DOCX:

Upload je Motivatie als PDF, DOC of DOCX:

Werken bij Volantis

Wij zijn Volantis

Contact

  • The Netherlands