Strategisch partnerschap Volantis en 2.0 Architecten

Strategisch partnerschap Volantis en 2.0 Architecten

Strategisch partnerschap Volantis en 2.0 Architecten

De afgelopen jaren is Volantis Groep met alle werkmaatschappijen sterk gegroeid en hebben we volop geïnvesteerd in een multidisciplinaire organisatie, waarbij duurzaamheid, veiligheid en circulariteit speerpunten zijn. Met het strategisch belang van Volantis in B & W Architecten in 2019 hebben beide organisaties de dienstverlening naar onze opdrachtgevers uit de Industrie en Logistiek met succes versterkt. Met de toevoeging van 2.0 Architecten zijn wij ervan overtuigd dat wij ook onze dienstverlening voor onze opdrachtgevers met name in de zorg zullen uitbreiden en versterken.

Om nog meer toegevoegde waarde te leveren in Total Engineering, sterker te innoveren en groeien, bundelen we daarom onze krachten met 2.0 Architecten. We zijn ervan overtuigd dat we met deze verbreding van diensten en integrale aanpak onze gewaardeerde opdrachtgevers nog beter van dienst kunnen zijn in het perspectief van nieuwe en toekomstige regelgeving. Wij zijn daarom trots om te kunnen melden dat we vanaf heden een strategisch partnerschap zijn aangegaan met 2.0 Architecten. Dit is een mooie toevoeging aan ons huidige portfolio. Op deze manier kunnen wij onze verschillende opdrachtgevers nog meer voorzien van advies-, ontwerp- en managementwerkzaamheden op alle facetten die de projecten impliceren. 2.0 Architecten versterkt onze dienstverlening nog verder op het gebied van Concept ontwikkeling, Circulariteit en 3D/ BIM ontwerpen en bouwen.

Samen met Jan Houwen, Bert Schepers en Joep Wielders van Volantis zal ook Eric Schellevis vanaf nu aan het roer van Volantis Architects staan. Jan Houwen en Bert Schepers blijven bestuurders van de Volantis Groep waar 2.0 Architecten onderdeel van gaat uit maken. Eric Schellevis blijft medebestuurder van 2.0 Architecten. Samen kijken wij uit naar een mooie tijd waarin we verder kunnen groeien!

Benieuwd wat onze multidisciplinaire aanpak voor uw organisatie kan betekenen? We komen graag langs om dit met u te bespreken.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer weten over dit onderwerp?
Neem dan gerust contact op met:

Tom Cremers
Technisch Commercieel Manager
t.cremers@volantis.nl

Contact

  • The Netherlands