Vestigingsmanager – Geleen

Vestigingsmanager – Geleen

Vestigingsmanager

Voor ons gedreven team in Geleen, gevestigd op Brightlands Chemelot Campus, zijn wij op zoek naar een ervaren Vestigingsmanager / Senior Projectmanager met gedegen technische kennis en commerciële slagkracht. Jij krijgt energie om nieuwe markten aan te boren, nieuwe projecten te acquireren, het Volantis netwerk te vergroten en het gezicht te worden van Volantis in Limburg!

De juiste beslissingen op het juiste moment nemen in een project zijn cruciaal. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent vanaf het allereerste begin betrokken, stelt projectplannen, resource planningen en voortgangsrapportages op en initieert eventuele bijsturingsacties. Naast het projectmanagement stuk ben jij zelf de kennispartner en weet jij met jouw jarenlange ervaring en vakkennis goed om te gaan met technische complexe projecten. Jij bent de regisseur en weet de behoeften van klanten te vertalen in een multidisciplinaire aanpak. Naast het beheren van je vaste portefeuille zorg je voor het acquireren van nieuwe projecten.

Volantis werkt multidisciplinair en is actief in diverse sectoren, van attractieparken en industrie tot verzorgingstehuizen. Jouw collega’s zijn specialist op het gebied van installaties, energiesystemen, duurzaamheid (C2C, Breeam, GPR), akoestiek, omgevingsvergunningen, brandveiligheid, IT consultancy, constructie, architectuur en bouwmanagement.

Onze nieuwe collega
Je bent een ervaren projectleider met commerciële ervaring, die graag het voortouw neemt in zowel monodisciplinaire als multidisciplinaire projectteams. Je krijgt energie om samen met een projectteam resultaten te behalen met een focus op planmatig werken, budgetteren en sturing op basis van een voor iedereen duidelijk werkpakket. Zonder grip op de voortgang en de kwaliteit te verliezen, weet je het overzicht te bewaken op inhoudelijke zaken.
Je bent eerlijk, nieuwsgierig, verrassend en weet respect te tonen in alles wat je doet. Buiten je persoonlijkheid zijn onderstaande functie-eisen gewenst.

  • Tenminste vijf jaar aantoonbare ervaring met het leiden van projecten;
  • HBO/Academisch werk- en denkniveau;
  • Ervaring in de installatietechniek en enthousiasme om je hierin te verdiepen;
  • Jij hebt inzicht in de trends en marktontwikkelingen;
  • Je bent woonachtig in de omgeving Venlo-Geleen en bereid om hier je netwerk verder uit te breiden.

Bij Volantis zijn de communicatielijnen kort en krijg je veel vrijheid, jij bent de regisseur over je eigen carrière.

Change the perspective, Let’s innovate, Let’s do it different!
Werken bij Volantis betekent werken in een moderne, inspirerende en unieke omgeving. Je 60 collega’s stralen passie en plezier uit, waar onze drie kernwaarden centraal in staan: Onderzoekend, Oorspronkelijk en Ondernemend. Je voelt bij binnenkomst direct de professionaliteit en innovatie van Volantis. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat we dit jaar uitgeroepen zijn tot de aantrekkelijkste werkgever van Limburg! De afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid en hebben we unieke diensten toegevoegd. De groei en innovatie zorgen voor voldoende toekomstperspectief en ontwikkelingsmogelijkheden waar jij als persoon centraal staat.

Uiteraard hoort hier een passend salaris en goede secundaire voorwaarden bij. Buiten leuke, deskundige collega’s, besteden we veel aandacht aan teambuilding en overdracht aan kennis.

Meer informatie?
Mocht je nog twijfelen of heb je vragen wat deze functie en het werken bij de aantrekkelijkste werkgever zo uniek maakt?
Neem dan gerust contact op met Maud Willems, 06-51565757, e-mail m.willems@volantis.nl.
Je mag Maud ook rechtstreeks jouw CV mailen.

Upload je CV als PDF, DOC of DOCX:

Upload je Motivatie als PDF, DOC of DOCX:

Werken bij Volantis

Wij zijn Volantis

Contact

  • The Netherlands