Volantis, de aantrekkelijkste werkgever van Limburg!

Donderdag 14 november werd in een bomvolle zaal bij de Hogeschool Zuyd de winnaar van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg bekend gemaakt. We zijn enorm trots dat we als ingenieursbureau de titel hebben gekregen: Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg MKB!

Samen met 135 bedrijven is er weken lang gestreden voor deze felbegeerde titel! Ons belangrijkste succes zijn deze 70 getalenteerde medewerkers, stagiaires en werkstudenten. We zijn ons enthousiast team van collega’s enorm dankbaar, zonder hen geen Volantis.

Wij zijn Volantis, lid van NL Ingenieurs. “Change the perspective” is onze missie waar we voor staan en ook onze medewerkers in stimuleren. Dit doen we door onze kernwaarden, ondernemend, onderzoekend en oorspronkelijk voelbaar te maken. Hoe we dat doen? Vrijheid en vertrouwen geven waar je passie en balans continu in centraal staan.

Tevens een speciaal dank aan Meet the Youngsters die dit initiatief voor het 5e jaar op rij fantastisch neer hebben gezet om jonge studenten kennis te laten maken met bedrijven in Limburg.